Politica comerciala

 

 Toate dispozitivele comercializate de Brandcom sunt certificate ca fiind Dispozitive Medicale , conform CE MDD.

 

Daca sunteti pacient -va felicitam pentru accesarea paginii noastre de web si va invitam de asemenea sa vizitati si sectiunile dedicate din paginile de web ale producatorilor nostri ; e bine sa stiti ca produsele comercializate sunt dispozitive medicale - de aceea este necesara prescriptia medicului dumneavoastra curant !

 

Atat Brandcom cat si producatorii echipamentelor furnizate nu sunt responsabili daca produsele vor fi utilizate de alte persoane decat cele licentiate in acest sens sau daca nu vor fi utilizate in scopul si modul in care au fost concepute !

 

Fie ca sunteti pacient fie medic- va rugam sa ne contactati ori de cate ori credeti ca in procesul dumneavoastra decizional aveti nevoie de mai multe date ! Va vom raspunde imediat!

 

Livrarea produselor se va face pe baza de comanda scrisa transmisa pe adresa de email office@brandcom.ro sau pe numarul de fax din sectiunea contact; comanda scrisa va contine obligatoriu numarul contractului de furnizare sau data si numarul ofertei primite de la societatea noastra  , cantitatea , pretul , locatia de livrare , termen de livrare.

In cazul in care avem onoarea de a ne fi client nou - va rugam sa ne transmiteti datele de identificare ale dumneavoastra . In special in cazul societatilor comerciale platitoare de TVA este mai bine sa realizam un schimb de Certificate Unice de Inregistrare si Coduri TVA.

Va garantam deplina confidentialitate a datelor dumneavoastra!

 

Furnizarea dispozitivelor se va face intotdeauna cu factura fiscala si certificate de conformitate adiacente ; la cererea dumneavoastra acestea pot fi trimise si in format electronic inainte de plecarea coletului!

 

Plata se face prin virament bancar in termenii contractuali conveniti!

 

Va multumim!

Inscrie-te la newsletter

Acasa | Despre | Contact

© 2012 BrandCOM