Dispozitive medicale pentru aspiratia fluidelor biologice in circuit inchis -QinPot &FitFix

 

Brandcom, in calitate de reprezentant exclusiv al Daiken Medical Japonia in Romania ,  promoveaza conceptul integrat COOPDECH pentru un: 

  

PREVENTIA RASPANDIRII INFECTIILOR NOZOCOMIALE

PREVENTIA SUPRAINFECTIILOR PACIENT

ASIGURAREA UNUI MANAGEMENT MODERN, SIGUR SI EFICIENT IN PROCESUL DE NEUTRALIZARE A DESEURILOR MEDICALE PERICULOASE TIP FLUIDE BIOLOGICE 

 

 

 

 

 CONCEPT UNIC-TREI DISPOZITIVE MEDICALE INOVATOARE

 

1. QinPot

Dispozitiv de aspiratie secretii oro-traheale, in circuit inchis, port pacient extern, solidificarea aspiratului in situ.  

 Prezentare finala iunie 2013 QIN POT romana booklet(1).pdf

2. FitFix

Sistem de aspiratie chirugal,pe stand mobil ,tip circuit in serie de containere pentru aspirarea si colectarea fluidelor biologice tip circuit rezervor inchis,cu solidificarea in situ a aspiratului 

 Booklet DAIKEN MEDICAL JAPONIA fit fix iunie 2013.pdf

WetMat si WetTrap

Sistem tip covor non textil ,intertesut,cu structura microscopica special concepta pentru captarea particulelor solide de pe suprafetele pasante(papuci,saboti,roti dispozitive medicale),inglobarea acestora in structura covorului precum si dezinfectia suprafetelor pasante prin eliberarea granulelor de dezinfectant inglobate in masa covorului.

 

 

   Ce inseamna un management sigur al lichidelor biologice  ?

   

   Orice lichid biologic trebuie sa fie tratat ca un posibil mijloc de propagare a agentilor infectiosi periculosi pentru sanatatea umana.

 

      In consecinta ,lichidele biologice aspirate de la pacienti sunt clasificate -conform normelor internationale,europene si nationale - ca fiind deseuri infectioase periculoase.

 

     Atat colectarea acestora cat si transportul si neutralizarea fluidelor biologice aspirate,sunt supuse unor reglementari stricte ,stabilite de lun cadru legislativ comprehensiv.

    Principiile COOPDECH &Brandcom  pentru un management corespunzator a deseurilor medicale infectioase tip fluide biologice  se regasesc implementate cu succes in produsele mentionate.

 

     Va rugam sa accesati paginile de mai jos pentru a afla informatii suplimentare despre fiecare produs in parte!

     

 

Inscrie-te la newsletter

Acasa | Despre | Contact

© 2012 BrandCOM