Coopdech Daiken Medical -Japonia

   

  BRANDCOM  Reprezentant exclusiv in Romania al 

  COOPDECH DAIKEN MEDICAL JAPONIA

   
           
  Coopdech Daiken Medical Japonia este un lider mondial in conceperea si fabricarea de produse si dispozitive medicale destinate reintegrarii rapide a pacientului in societate,efectuarea tratamentului in conditii de ambulator sau domiciliu, combaterea eficienta a DURERII, precum si preventie a raspandirii infectiilor spitalicesti si protectie a mediului.
   
  Dispozitive medicale produse de Coopdech si distribuite de Brandcom:
  • Pompe perfuzie portabile, manuale, de unica folosinta, pentru administrarea tratamentului medicamentos injectabil in conditii de ambulator si domiciliu: Balloonjector si Syrinjector 

  • Dispozitive de aspiratie lichide biologice in circuit inchis, prevazute cu recipiente de colectare si solidificare a fluidelor aspirate, de unica folosinta: QinPot

  • Sisteme chirurgicale de aspiratie  lichide biologice, cu 4 canistre conectate in serie, prevazute cu rezervoare in circuit inchis cu solidificarea fluidelor aspirate, de unica folosinta, pentru salile de operatie FitFix 

  • Videolaringoscop portabil VLP 100 pentru intubarile dificile 

  • Dispozitive pentru blocarea endoluminala unilaterala, traheala, a pulmonului:  EBT 

   
   
  COOPDECHeste un acronim, derivat din expresia Coup d’Etat by Technology”( Excelenta prin avans tehnologic)
   
   
  Suntem mandrii de calitatea fiecarui produs in parte si de respectarea celor mai noi si stricte norme de siguranta. Sistemul avansat de control al calitatii productiei reprezinta avantajul celmai mare al Daiken Medical, oriunde in lume. 
    
  Siguranta produsului este prioritatea de top pentru Daiken Medical, deorece aceste produse vin in contact direct cu corpul uman. 
       
  Sistemul de calitate propriu Daiken Medical este bazat pe proceduri de control al calitatii dezvoltate in urma a multor ani de experienta si a unui volum urias de cunostinte specifice.      
   
  Standardele Daiken Medical sunt mai mult decat stricte si in stransa corespondenta cu totalitatea reglementarilor specifice europene, nationale si nu numai, cu privire la dispozitivele medicale.
   
  Sistemul de productie Daiken este certificat in raport cu procedeele Good Manufacturing Practices (GMPs), ISO 9001:2000 si ISO 13485:2003.

                                     

                                       

  << inapoi la lista

Inscrie-te la newsletter

Acasa | Despre | Contact

© 2012 BrandCOM